Tabasco is Jarig , Champagne Hot Sauce !!

Plaats hier al je peperkweek onderwerpen die je in de andere topics niet kwijt kan.
Netherlands Gebruikersavatar

Topic Author
Habanero
Administrator
Administrator
Berichten in topic: 1
Berichten: 5902
Lid geworden op: 12 mei 2011 16:45
    Windows 10 Chrome
Verstuurde bedankjes: 220 keren
Ontvangen bedankjes: 442 keren
Gender:

Tabasco is Jarig , Champagne Hot Sauce !!

jun 2018 03 10:19

Bericht door Habanero » 03 juni 2018 10:19

Tabasco is Jarig , Champagne Hot Sauce !!


Tabasco presenteert de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce

Afbeelding

Dit jaar bestaat McIlhenny, het moederbedrijf van Tabasco, 150 jaar. Daarom komt Tabasco met een bijzondere versie van de beroemde pepersaus: de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’. Deze saus bestaat uit tabasco pepers en mousserende witte wijnazijn.

De tabasco pepers in de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’ groeien op Avery Island. Deze pepers zijn gestampt, vermengd met een vleugje zout en daarna gerijpt. Dit duurt soms wel 15 jaar. Daarna worden de pepers gemengd met mousserende witte wijnazijn. Het resultaat is een pepersaus met zowel de complexiteit van een mooie wijn als behoud van de typische smaak en aroma van Tabasco.

De saus wordt gepresenteerd in een mini Champagneflesje en feestelijk verpakt in een exclusief doosje, dat doet denken aan een fles wijn. De ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’ is in een beperkte oplage online verkrijgbaar.

De pepersaus Tabasco bestaat dit jaar 150 jaar. Zowel het recept en het productieproces zijn in die jaren nauwelijks veranderd. De nazaten van peperboer Edmund McIlhenny maken Tabasco nog altijd van drie ingrediënten: pepers, zout en azijn. De saus is in 185 landen bekend.

Terug naar “Allerhande onderwerpen”